Semesterkänsla

Ja, sakta smyger den sig på - semesterkänslan. Idag var en typisk semesterdag hemma hos oss förutom att den startade sisådär fem i halv fem på morgonen... När vi väl vaknat till liv promenerade ultramaken ned till gymmet där han körde ett av sina styrkepass. När han sedan kom hem tog jag över stafettpinnen och åkte till mitt gym där jag körde skiten ur mig, rent ut sagt. Hittade dessutom lite inspiration i några urbra medicinbollar. Toppen för funktionell träning.

Den här åker ju in på önskelistan direkt, eller hur!

Igår körde jag hårt med spinningcykeln. Först höll jag i ett 75-minuterspass och direkt efteråt var det dags för mitt eget pulsspinningpass på 50 minuter. 938 kcal visade pulsklocken efteråt. Det är dock av sekundär betydelse. Det roliga är ju att det verkligen gör mig oberörd. Visst körde jag på bra under passet men efteråt kändes det lugnt. Bara att köra på med styrketräningen alltså.

Denna vecka jobbar jag för fullt med mina PT-kunder. Himla kul! Min löparcoach har även gjort mitt nya schema som börjar nästa vecka. Det innebär sammanlagt 6 träningspass per vecka inklusive allt. Men till hösten blir det 7pass. Den 8 oktober springer jag Sörmland Ultra Marathon om allt går som det ska.

Hur ser din träning ut nu?

Kram 

Kommentarer
Postat av: Maja

Oj, jag visste inte att man kunde kasta dom där rackarna i väggen! Har funderat över vad man ska ha handtagen till... variant på kb, typ?! Men nu förstår jag.. men kan inte "studsen" i väggen bli lite ojämn, tycker urgröpningarna är så stora? Använder du medicinboll mot vägg på gymmet? Isf, vilken vägg? Tycker det är så trångt överallt och man vill ju ha en stabil rackare utan spegel på, så klart. Ses vi på cf-passet i morgon? Maja

2011-06-22 @ 20:25:29
URL: http://majao.blogg.se/
Postat av: Hejamamma

Jorå, de är bra på så många olika sätt. Man kan hålla med båda händerna i samma handtag så blir det stabilare. Jag är ju så liten, Maja, så för mig räcker väggen till höger om spegeln på stretchplatsen. Tyvärr ingen CF för mig. Vaknade med halsont... =(

2011-06-23 @ 08:31:53
URL: http://hejamamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0