Gott Nytt År!

Gott nytt år alla mina vänner!

Hoppas Du skapar dig ett år precis som Du vill ha det. Mycket kärlek och glada, positiva vibbar till Dig. Du är bra precis som Du är och jag med.Hejamamma!

Kiss me - I´m Norwegian!

Jag har nog lite norskt blod i mig, tror jag. Vi tog oss till Olos idag - äntligen! Fick verkligen testa mina skidor OCH skidtights idag i riktigt, riktigt fina spår. Jag har dock upptäckt en lite "norsk" egenskap hos mig. Jag vet inte om du lagt märke till det men norska skidåkare har en tendens att snora väldigt mycket. Det är kanske inget norskt fenomen men jag lägger väl märke till det eftersom norka skidåkare är väldigt duktiga och därför ser man dem ofta på TV. En annan teori är att de kanske bara struntar i att torka bort snoret och därför kommer de snabbare i mål. Jag vet då vad jag hade valt; hellre ett snormonster än tvåa i mål. Hellre Nr. 1 än snygg på målbilden. I alla fall snorar jag som attan och när jag åkte utför bara sprutade det ur näsan...bara så ni vet...Här har jag torkat bort snoret... Vilka spår och vilket vinterlandskap! Underbart vackert. Jag fick t.o.m. komplimanger av ultramaken för min skidteknik! Inte illa, va? Sen var det länge sedan jag åkte så länge och "skidmusklerna" måste man underhålla så jag tog slut snabbt trots att både styrka och kondition är i hyfsad form. Hoppas jag kan åka mer snart. Har jag tur finns det skidspår när jag kommer hem till Stockholm. De brukar nämligen dra spår på elljusspåret alldeles i närheten de få gånger det finns snö att tala om.

På tal om ultramaken börjar hans företag komma igång. Han får fler och fler förfrågningar om löparcoachning. Det är roligt eftersom jag vet att han är bra, både som föreläsare och coach.

Imorgon hoppas jag få till ett styrkepass: Core plus lite till. Hejamamma!

Isolerad

...från kylan så vad gör man? Rastlös blir jag i alla fall och vet inte vad jag ska göra av mig själv. Törstar efter konditionsträning och tänker på vad härligt det vore med ett ordentligt löppass. Det är lite som när jag är sjuk och inte kan träna. Jag går och längtar och tänker på hur skönt det är att verkligen ta hand om sig själv och köra ett bra pass. Sedan kommer man hem och är alldeles trött och svettig. Givetvis avslutar man passet med 6 trappor upp till lägenheten. Visst låter det härligt? Det lilla jag har svettats idag var när jag spelade tennis på Nintendo Wii som systersonen fick i julklapp. Sen tog jag i rätt bra när jag rockade fett på Guitar Hero. Ultramaken hade ganska roligt åt mig när jag spelade. Tydligen har jag en rocker i mig med minspel och gester...

 

Ja, så vad gör man när man inte kan hitta på något utomhus men har huset fullt av folk? Jo, man hittar lite gamla papiljotter som mamma gömt undan i ett skåp. Man tar en storasyster som också har lite tråkigt och ger henne en makeover.

Före:


Efter:


Woooow! Visst blev hon vacker? Prinsesslockar.... Jag försökte ge även min lillasyster en makeover men hon svarade mig att hon inte är min lilla docka nåmer. Jag får väl erkänna att hon fått stå ut med en hel del när hon var liten. Hon är 7 år yngre än jag...

Håll tummarna att det är varmare imorgon. Både för min skull och min famillj. Fortsätter det så här slutar det väl med att även hunden får lockar.

Hejamamma!

Träningsvärk

...är ju bara för skönt, eller hur? Gårdagens pass med ultramaken satte sina spår precis som jag trodde. Låren känns mycket ömma men det är som det ska. Man måste ju känna att träningen satt som den skulle. Idag tar jag mig en vilodag. Ute är det alldeles för kallt för konditionsträning, -18, och min kropp behöver vila från styrketräning idag. Jag hoppas hoppas att det är varmare imorgon så jag får testa mina nya skidtights och mina fina skidor. Dessutom saknar jag löpningen. Det var alldeles för länge sedan nu men å andra sidan måste jag passa på att åka skidor nu när jag har garanterad tillgång till snö i ungefär en vecka till. Därefter dröjer det tilll februari innan jag får åka skidor igen.Nu är mitt corepass så gott som klart och jag har hunnit testa det på ultramaken några gånger. Han tycker också att det är bra. Jag börjar närma mig mitt forna jag......men jag stressar inte. Det får ta den tid den tar.

Hur går det med din träning över julen? Du glömmer väl inte bort dig själv? Hejamamma!

Mina ögon fryser

...men jag tog mig ut ändå. -33 grader visade termometern men jag och ultramaken promenerade till gympasalen ändå för att köra ännu ett corepass. Konditionsträning utomhus är inte att tala om. Efter passet kompletterade jag med lite extra lårmaroderande övningar. I will pay for that tomorrow...

Nu vill jag att det ska bli varmare så jag får åka skidor igen. Gissa vad jag fick i julklapp av ultramaken... skidtights! Jag är sååå bra på att gissa. Jag hade bett honom hålla igen på julklapparna till mig men det gjorde han inte. Han gav mig även en tatuering =) =) =)och jag vet precis vad jag ska tatuera! Jag har nog varit en mycket snäll flicka eftersom jag fick så många fina julklappar. Hoppas du också hade en bra dag igår och även idag förstås. Nyfiken som jag är vill jag gärna veta vad du fått. Var inte blyg, berätta för fru Nyfiken i en strut.

Hejamamma!

Iskallt men svettigt!

Man måste vara uppfinningsrik när man befinner sig här uppe i juletid. Det är nämligen svårt att konditionsträna när det är -30. Senare på dagen blev det dock lite varmare så när termometern närmade sig -12 joggade jag och ultramaken bort till en gympasal alldeles i närheten där jag höll ett corepass för oss. Jag tror att ultramaken var nöjd, han såg i alla fall lite trött ut. Trött är bra! Trött och svettig är ännu bättre och det var vi nog båda.Imorgon är det julafton och jag inser hur jag mer och mer för varje år är mindre fokuserad på vad jag själv ska få och mer spänd över hur andra ska reagera på sina julklappar. Det är verkligen jätteroligt att köpa presenter till andra och framförallt åt mina barn. Ultramaken är också rolig att köpa till. Han är så lätt att köpa till. I år får han 3 stycken men jag kan inte avslöja vad det blir eftersom han läser bloggen. Han tror att han ska få en Londonresa men vi får väl se... Jag tror att jag får ett par skidtights av honom... Vi får se, som sagt.

Jag hoppas att ni alla får fira julen precis som ni vill ha det. Det får i alla fall jag med hela min familj; mina barn och ultramaken, mamma, pappa, lillebror, lillasyster med hennes familj, storasyster med hennes familj - precis som det ska vara. Det är trångt men jag skulle inte vilja att någon fattades.


God jul och gott nytt år på er! Hejamamma!

Premiärtur!

Äntligen har jag fått testa mina fina, nya skidor! Å så härligt det är att åka skidor och mina var förstås jättebra. Ett par varv runt elljusspåret blev det. Eftersom det nu ä den mycket möörka årstiden här uppe i norr var det pannlampa som gällde för att ta sig genom skogen till elljusspåret. Ultramaken, den gamle vintersoldaten, tog täten för att leda in oss på stigen. Han valde den där bara två renar gått och inte den upptrampade där skotrar kört. Efter ett tag gjorde jag honom uppmärksam på det och vi hittade därefter den "riktiga" stigen. Nåväl, vi kom fram i alla fall och fick svettas en halvtimme i -12 graders kyla. Jag trodde det skulle kännas kallare men det var riktigt skönt.


Jag är rädd för att det inte riktigt såg ut så här - ännu. Det var trots allt ganska många år sedan som jag tävlade i skidor.

Imorgon hoppas jag få till ännu ett pass med skidor och kanske lite löpning. Jag är på G! Hejamamma!

Äntligen!

Det tog sin lilla tid men nu är vi äntligen framme hemma hos mamma och pappa. Framme i mörkret och en garanterad vit jul. Nu har ju även Stockholm snö men man vet ju aldrig om den försvinner redan imorgon. Sen finns det viss tjusning med att trängas med sina allra närmaste i juletid. Tyvärr träffar man inte alla sina syskon och föräldrarna tillräckligt ofta.

Igår och idag har det inte blivit någon träning p.g.a. resan. Idag skulle jag hunnit ta mig ut och springa när vi kom fram men när det är 12 minusgrader så pallar jag inte riktigt det. Jag fryser så det känns som om benen ska lossna. Jag är väl lite vek antar jag. Imorgon måste jag träna något. Är det för kallt får jag hitta på något annat. En snabb promenad kanske? Flexibilitet, som sagt. Hejamamma!

Årets pass?

Idag var jag ute och sprang med ultramaken och lilleman. Kanske var det årets bästa pass. Minus 7 grader, massa snö och strålande sol. Vi sprang i 50 minuter och det kändes bara så bra. Bra tempo och när jag kom hem var jag helt oberörd. Jag hade kunnat springa lika mycket till, utan problem. Jag kan inte förstå dem som inte vill springa bara för att det är snö, det kan ju faktiskt vara alldeles underbart. En bekant frågade mig t.o.m. idag om jag nu lagt ned löpningen p.g.a. snön - aldrig i livet!

Nu är tapeter och färg valda. Efter nyår blir det att fixa och flytta. Vem vill hjälpa till?

Till helgen blir det ingen träning eftersom den kommer att spenderas i bilen. Äntligen är det dags att åka upp till mamma och pappa över julen. Riktigt roligt att träffa syskonen också. Hoppas bara att allt är nedpackat...


Var firar du jul? Berätta gärna, jag är ju så nyfiken. Hejamamma!

Härliga snö!

Jag blir alldeles glad i hjärtat när jag tittar ut och ser hur det snöar riktigt ymnigt! Mindre glad blir man när man inser att många i Stockholm inte förstår att vintern kommer varje år och att bilen bör utrustas och köras därefter. Efter storkillens gitarrlektion låg jag bakom en gammal Bentley i en korsning som troligtvis hade sommardäcken på. Då känns det extra bra att man sitter i en fyrhjulsdriven bil med vinterdäcken på. Det svaga uppförslutet var ingenting för miss Jeepy som med enkelhet tog sig fram genom snö och is till vårdcentralen där storkillen sedan fick sin spruta. Sedan tuffade vi vidare för att hämta ultramaken då bussarna inte kunde ta sig fram i snön - men det kunde miss Jeepy!

Väl hemma körde jag mitt corepass som nu är helt klart! Typiskt att jag inte fick mitt eget pass till våren... Nån som behöver stärka coremusklerna? Jag kan hålla privatlektioner!

Imorgon blir det att packa, packa, packa och då snackar vi inte inför flytten. Det har jag inte ens börjat med. Nej nu är det packning inför resan till mamma och pappa som gäller. Dessutom ska vi till målarbutiken imorgon. Tapeterna är valda och fint ska det bli.

Imorgon blir det löpning i snön med ultramaken och lilleman. Det är bara veklingar som låter sig stoppas av lite snö, eller hur? Hejamamma!

Fullspäckad dag!

Vilken dag det varit idag. Dagen började trist, riktigt trist. Dagen D var kommen: Min magnetröntgen... Jag hade en strategi att se väldigt mekaniskt på hela saken. Inte analysera - bara göra! De tillfällen jag tillät mig att tänka på det tyckte jag att jag var så töntig som var rädd, livrädd, för MR. Cellskräck kan man väl bara tänka bort? Jag tyckte också att jag klarat mig bra. Jag tog mig till sjukhuset, bytte om på anvisad plats- Allt gick bra tills jag kom  in i rummet med maskinen. När jag lade mig ned började tårarna rinna och den stackars manlige sköterskan visste nog inte riktigt vad han skulle göra. Jag tog dock inget lugnande utan låg där och blundade, lyssnade på lugna favoriter med lite lätt (årets underdrift) störande dån från maskinen. Jag föreställde mig att jag låg på en fotbollsplan och hade massor med utrymme omkring mig. Jag trodde att jag var lugn tills jag insåg att jag höll så krampaktigt i larmknappen att armen domnade bort. Hoppas jag slipper genomlida det igen.

Dagens träning lyckades blåsa bort en del av den panik som dröjde sig kvar efter the ordeal. Jag körde tuffa intervaller på löpbandet följt av mina övningar från sjukgymnasten. Fick förresten höra av en coreinstruktör att hon tyckte jag hade så fint löpsteg. Som musik för mina öron eftersom jag jobbat hårt med mitt löpsteg.

Nu till en riktigt glad överraskning idag. Jag fick hem en avi i posten om att jag hade ett paket att hämta. Ett paket som vägde 4.5 kg. Eftersom jag bara beställt två flaskor skönhetsprodukter blev jag lite nervös... Vad är detta? Är det någon som försöker blåsa mig på något, eller? Väl på Ica tar kassörskan fram ett stort paket som jag får baxa hem genom snö och oväder, i uppförsbacke. När jag väl kommer hem. svettig som attan, skyndar jag mig att  öppna det. Gissa vad! Jag hade vunnit en tävling i tidningen Mama och fick nu hem en blöjhink, en avancerad sådan, och en riktigt fin skötväska med många bra fack. Vad glad man blir!!

Nu ska jag kolla tapetprover till förbannelse...

Imorgon blir det core och även fast jag inte får ett eget pass till våren ska jag göra klart mitt pass. Hejamamma!


Trist...

Nu ser det ut som om jag inte får ett eget corepass till våren... typiskt. Det var tydligen nåt med schemat hit och dit... Jag som blev så glad över att få ett eget pass. Ja, ja, det dyker väl upp något. Jag fick i alla fall riktigt  ordentlig träningsvärk efter corepasset i lördags. Det är bra, sådan smärta gillar vi!

Idag blir det faktiskt spinning. Jag hade ju mitt sista egna pass förra tisdagen och därför vänder jag på steken denna vecka och går på ett spinningpass idag och kör intervaller imorgon.


Idag var sista babysimmet innan jul men vi fortsätter efter jul eftersom lilleman tycker att det är så kul. Lilleman har kommit in i ett härma-stadium nu. Det blev extra roligt idag när jag kastade upp en boll och visslade samtidigt. Det ville han också göra såklart. Det gick nästan...

Se till att inte glömma bort träningen under julen. Det är extra gott att äta om man kan må bra samtidigt. Är man ledig kan man ju faktiskt se till att röra på sig ordentligt åtminstone en halvtimme om dagen, eller hur? Det finns bara dåliga ursäkter och se det så här: Vem är det man ljuger för? Sig själv, allt som oftast. Hejamamma!

MVG

...den här veckan också. 5 pass har jag nu hunnit med den här veckan och jag måste ge mig själv MVG. Blygsamhet får någon annan stå för just nu, själv är jag bäst! Ja, ni hörde rätt.

Har idag hunnit med ett pass på gymmet. 45 minuter kondition innan jag körde ett corepass. Det var jobbigt! Magen känns öm nu men det är roligt att träna core och jag måste hämta inspiration. Det ser ut som att jag ska få ett eget corepass till våren så nu vet ni var ni ska vara 18.15 varje måndag, eller hur?

Jag kommer dock ha lite mer kläder än så här... Det är inte nakencore jag ska hålla i.

Idag ska jag och ultramaken på fest faktiskt. Det är ingen vanligt förekommande företeelse men syrran tar hand om barnen och vi ska umgås med vuxna. Undrar hur man gjorde?

Imorgon blir det nog ingen träning. Jag ska ta mig en välförtjänt vilodag. Inte p.g.a. festen, jag dricker inte mer än ett glas vin. Det finns ingen anledning när man har så mycket annat som är roligare; må bra dagen efter, träna, vara med sina fina barn.

Alldeles underbart!

Vilken dag! Började morgonen med att skriva kontrakt på nya lägenheten och därefter väntade ett dunderpass med ultramaken och lilleman. En mil löpning blev det i toppentempo! Ultramaken förvånades över mitt tempo och det är ju så trevligt med sällskap ut i löpspåret. När sällskapet dessutom är duktig på löpteknik och kan ge feedback är det ännu bättre. Idag fick jag dock bara lovord vilket tyder på att mitt nya tekniktänk funkar. Eftersom jag vet att jag får ett bättre löpsteg när jag ökar farten såg jag till att springa snabbare idag och hela tiden tänka på att få med höften.

Efter passet genomförde jag mina nya övningar från sjukgymnasten.

Ok, inte riktigt så men det är övningar för att stärka området kring höft och säte.

Imorgon blir det gymmet! Hejamamma!


Fortsätter...

...med det jag tänkte skriva igår om att hålla tummarna. Det jag tänkte på var att när jag kommit igång med träningen har jag alltid en liten gnagande oro att något ska ske som sätter stopp för flytet. Detta "något" är för mig aldrig lathet utan snarare en trist förkylning. Snart blir det resa till kyligare breddgrader över julhelgen och även att dela 120 kvadrat med 13 andra människor. En härlig grogrund för bl.a. förkylningar. Vad kan man då göra för att undvika detta? Äta ordentligt, sova ordentligt, tvätta händerna - ofta. Hoppas det hjälper för jag bara måste få åka riktigt mycket skidor och springa och styrketräna.

Alldeles nyss kom vi hem från Luciafirande. På vår store killes skola är det alltid 3:orna som sköter Luciatåget och nu var det alltså hans tur.

Det är många timmars förberedelser som ligger bakom detta jättefina Luciatåg men jag saknade strutarna på stjärngossarna. Annars var det otroligt fint!

Imorgon blir det löpning med ultramaken och lilleman - riktigt roligt ska det bli! Hejamamma!

Håll tummarna!

Nu har jag verkligen kommit igång på allvar med träningen. 3:e dagen in på veckan har jag hunnit med 3 pass, det måste ju anses vara godkänt, eller?

Dagens träning bestod av core som jag precis genomfört. Jag passade på under tiden lilleman sov. Jag värmer upp 10 minuter på den gamla trotjänaren (cykeln) och kör därefter ett 25 minuters corepass. Nu längtar jag bara efter att testa passet på andra. Få se om ultramaken känner sig mogen här någon dag. Lilleman blir allt svårare att ha runt sig när man tränar. Det är ju en sak om han klättrar på en men nu börjar han bli stursk och ger sig ut på egna äventyr. Jag hittar honom i tid och otid med en halv bok i munnen, idisslandes...


Nu har jag äntligen fått ihop mina egenkomponerade julkort...PUH! Det känns som om det tog en evighet. Nu ska jag bara ta med mig pojkarna och köpa frimärken till dem sen kanske de landar hemma hos nära och kära... Förhoppningsvis intakta, annars så hoppas jag mottagarna har fantasi nog att kunna tänka sig hur de en gång såg ut...

Jag tänker fortfarande på min kommande röntgen. Jag har fått några välmenande ord från vänner men jag kanske ska förtydliga: Jag är, på riktigt, klaustrofobisk och grät igår när jag lagt på luren efter samtalet med sköterskan. Det är så illa att jag överväger att ta Stesolid som sköterskan erbjöd även fast jag hatar medicin, framförallt lugnande, bedövande sådan. Så snälla, berätta om positiva saker med MR.

Hejamamma!

Även superwoman har en svaghet

...och den stavas cellskräck!!

Jag har nu fått tid för magnetröntgen på tisdag. Har aldrig genomlidit detta förr men har ett hum om vad det går ut på. Beroende på vad man ska röntga åker man in i en alldeles för liten manick som låter mycket högt och så ligger man där alldeles för länge. Det känns som att man ska trycka in en julgris genom en pepparkaksform. Eftersom jag har svårt för (årets underdrift) trånga utrymmen tyckte ultramaken att jag skulle ringa mottagningen. Där fick jag veta att jag ska ligga inne i maskinen i EN timme!! Jag riktigt kände hur pulsen började rusa och jag hade gråten i halsen... Fy bubblan.


Till något trevligare; snart är det dags för veckans spinningpass. Det blir skönt att köra ett hårt träningspass efter dagens dåliga nyheter. Allt blir så mycket bättre efter ett träningspass, eller hur? Hejamamma!

Billiga skönhetsprodukter

hittade jag på vivamondo. Observera att jag inte testat dem ännu så jag vet inte om de levererar i tid o.s.v. men priserna är bra i alla fall.

Ändrade planer

Jag trodde att jag skulle kunna köra mitt vanliga gympass igår men ödet ville annorlunda. Efter en trevlig middag hos vänner blev lilleman riktigt förkyld. Natten spenderades därför mestadels i vaket tillstånd...


Och när morgonen väl kom tyckte jag mig känna en förkylning på gång. Man får inte vara dum så jag stannade hemma. Jag kan säga att jag känner mig nöjd med förra veckans träning i alla fall; 5 pass blev det tillslut. Än så länge är jag inte sjuk (ta i trä...) trots att lilleman hostat och nyst mig i ansiktet x antal gånger. Därmed kunde jag köra dagens träning som bestod av intervaller på löpband - som vanligt. Det gick jättebra idag igen och jag kunde ta i mer än sist.

Om jag har tur kommer jag få ett eget corepass till våren. Håll tummarna för mig!

Dagens i-landsproblem fortsätter. Nu har jag hittat en hemsida som säljer relativt billiga Kaneboprodukter men så fanns inte en av de produkterna jag behövde. Stackars mig...

Fortsätt träna på, för det gör du väl...? Hejamamma!

Det här gjorde jag bra!

Om ingen annan ger en positiv feedback måste man göra det själv, eller hur? Jag insåg idag att jag kommer att ha tränat 6 pass den här veckan; intervaller i måndags, spinning i tisdags, core i onsdags, löpning i torsdags, löpning idag och imorgon blir det mitt vanliga gympass. Shit, vad bra jag är! Vet ni vad det bästa är? Det har inte ens varit jobbigt eller svårt att få till. Visserligen är jag mammaledig och kan träna till viss del med lilleman eller när han sover men jag ska banne mig få till det även när jag börjar jobba i februari. You mark my word!


Men jag är ju såå nyfiken: Hur har du tränat i veckan? Var inte blyg, berätta för mig! Har du inte tränat? Berätta varför. Hejamamma!

Slappt men ändå inte

Idag har jag inte tränat alls. Dessutom avslutade jag dagen med hembakt pizza, öl (alkoholfritt), glass och säkert blir det lite chips. Vad har hänt, kanske någon undrar. Nej, inte så mycket. Planen var att springa med ultramaken på förmiddagen och sedan åka och julhandla men ödet ville annorlunda. Min söte lille systerson råkade ut för en olycka i skolan igår och behövde vara hemma idag. Moster och Andy till undsättning! På nåt sätt känns inte julshopping viktigare än att hjälpa sin kära syster och träningen kunde vänta till imorgon. Vi lekte därför att vi hade ett stort fint hus (syrrans) och tog hand om systersonen och hämtade hem hans syster och vår lilla guddotter tidigt från dagis. Det blev mycket UNO, pokemon och sånt.

Jag är inte någon total renlevnadsmänniska. Jag försöker leva hälsosamt, för min egen skull men också för mina barns skull. Det är mitt ansvar att de mår bra och då tycker jag att man inte proppar dem fulla med socker, halvfabrikat och annan skit dagarna i ända. Lär man sig från ung ålder vad man ska tänka på med maten och att man ska röra på sig så blir det inte så konstigt. Sen är ju inte livet så roligt om man aldrig får äta onyttigheter men ingen regel utan undantag, eller hur? Jag äter också skräp ibland men inte så ofta. Jag tror att detta är den andra chipspåsen vi köpt i år... På tal om att handla mat är det skrämmande hur man ser att många familjer handlar. Så mycket läsk som många handlar på en vecka köper inte vi på flera år. Är det vad man vill att barnen ska dricka till vardags eller varje helg? Seriöst?!

Imorgon blir det dock löpning med babyjoggern. Ultramaken har nu justerat den så vi kanske inte hamnar i diket var tionde meter. Sicken bonus! Därefter blir det styrketräning. Don´t you just love it! Hejamamma!

I´m om fire!

Shit vad bra jag kände mig under dagens löppass och premiärturen med babyjoggern! Lilleman jollrade och sjöng och jag sprang på. Det tar ett tag att vänja sig och den måste korrigeras (hint, hint ultramaken) eftersom den drar lite väl mycket åt höger. Men vilken grej det är! Den är så lätt att knuffa, lilleman trivs och jag får träna. När ultramaken kommer hem är jag färdigtränad och han likaså för den delen. Massa myskvällar blir det. Det är så skönt att lilleman verkligen gillar att sitta i den. Idag var det lite kallt, -2, men jag klädde lilleman i hans ylleunderkläder och när vi kom hem igen var han fortfarande varm och hade somnat...


Dagens i-landsproblem kan jag bidra med, förresten. Jag måste köpa nytt ansiktsvatten och oljetvätt och nattkräm. Varför är det ett problem? Jo, för att nu har jag vant mitt ansikte vid Kanebo vilket innebär cirka 2000 kronor för detta... Eller, det blir egentligen mer. Nattkrämen jag vill ha kostar 1300... Vansinne, jag vet men den krämen är som om en ängel på ett litet moln sitter och gör egen kräm av änglagegga. När man smörjer in sig med detta är det som om du hör änglakörerna sjunga: Halleluja! Halleluja! Jag håller på att leta på nätet efter bra priser på detta men det finns inga bra priser. What to do...?

Hejamamma!

Träningskompisen

är en hemsida där du kan hitta min och andra träningsbloggar. Klicka här så kommer du dit!


Skitungar...

...har varit nere i cykelförrådet och släppt ut luften från mitt cykeldäck. Någon har alltså petat på min fina cykel. De har dessutom tagit den där lilla gummiploppen från ventilen. Sånt gör mig så arg. Jag vet inte vad jag skulle göra om jag faktiskt ertappade dem... Jag är rädd för att det skulle bli fysiskt. Helst skulle jag slääääpa dem i öret till deras föräldrar men risken är ju att om de gillar att jävlas har de inte mycket till föräldrar. Anledningen till att jag valde att gå ner i cykelförrådet igår är att jag behövde cykeln för att kunna åka ned och köra mitt spinningpass. Ultramaken tog nämligen bilen till vekstaden igår för service. Om ni skulle gissa, tror ni att de hittade ytterligare fel?

Jepp, en trasig styrarm eller vad det nu heter. Låter det billigt? Nej, det stämmer. Det är det inte heller. Inte alls... Men man måste ta hand om miss Jeepy. Det är så hon heter, vår bil. Ultramaken och vår store kille tycker att vi ska kalla henne Besten eller The Beast med det låter ju bara löjligt till skillnad från miss Jeepy.


Ja, ja, min fina cykel tog mig säkert till simhallen. Såklart körde flera polisbilar förbi när jag körde med min lite mindre lagliga cykel. Den har nog inte alla reflexer och lampor som bör finnas när man cyklar i mörker... Passet gick bra i alla fall. Idag har jag hunnit med en timmes promenad i det härliga vädret och ska köra lite core här hemma senare. Det är härligt att träna! Hejamamma!

RSS 2.0