Partaj!

Det händer inte ofta, egentligen är aldrig en ganska korrekt beskrivning av hur ofta jag går på fest nuförtiden. Igår firade i alla fall min syster och hennes man 10 år som gifta. Tenn, tror jag det är. Dags att fixa till sig med andra ord. Jag hade köpt en ny klänning dagen till ära:


Festen höll till i ett inhyrt tält på deras tomt och till middagen fick vi Italian lyxbuffé. Mums! Till efterrätten var det en trevånings bröllopstårta. Trevlig fest i trevligt sällskap!

Varför festar jag inte längre då? Nej, jag tycker inte det är så kul längre. Jag har nog blivit lite torr och umgås hellre över en middag och nåt glas vin. Så man kan snacka med varandra och inte vara orolig för att vara "trött" dagen efter. Idag vill jag ju kunna springa och att träna bakfull är varken roligt eller givande. Det är inte vad kroppen vill när den gör sig av med alla gifter. Är jag tråkig? Ja, det kanske någon tycker men det är min egen åsikt som betyder något. Sen tycker jag själv att det blir ganska löjligt med fulla vuxna människor.

Tränar du idag?

Kommentarer
Postat av: Angela monroe

Hej Är du sugen på att prova SUP? Jag letar efter några fler träningsbloggare till att köra detta med:http://finest.se/userBlog/entry.php?uid=21089&beid=1743041E-posta mig om du vill hänga på. Sällskap är OK i mån av plats.

2011-06-13 @ 17:27:12
URL: http://www.angelamonroe.se
Postat av: Maja

Såg dig in action idag vid Rotebro station! Hur gick passet, sprang du långt? Kram

2011-06-13 @ 23:51:39
URL: http://majao.blogg.se/
Postat av: Hejamamma

Såg det bra ut? ;) Passet gick bra. Jag sprang från Edsberg till syrran i Rotebro.

2011-06-14 @ 15:58:23
URL: http://hejamamma.blogg.se/
Postat av: Maja

Givetvis såg det bra ut! Bra jobbat! :)

2011-06-14 @ 19:36:01
URL: http://majao.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0