Packar igen

Men nu börjar jag få rutin. Nu packar familjen för lite semester uppe i Norrland. Det ska bli roligt trots alla mygg som utlovas... Träningen där uppe kommer vara precis som vanligt; promenader och styrkeövningar beroende på hur mycket kroppen pallar med. Den är ju lite känslig, tyvärr... Mindre mojsiga åkommor som nu uppkommit tvingar mig att begränsa mig men min barnmorska säger att det inte är så konstigt nu när det är det tredje barnet.  Jaha, det är väl bara att acceptera.

Förresten, du glömmer väl inte bort att det är val den 19 september! Det är din uppgift, skyldighet och ansvar att sätta dig in i politiken för att kunna rösta. Kom inte och säg att du inte bryr dig för när det kommer till kritan gör alla det. Det trevliga med Sverige är att du får rösta på vilket parti du vill utan repressalier.

Jag bara hoppas att du är smart nog att hålla dig så långt borta som möjligt från avarter som Sverigedemokraterna. Det kan låta rumsrent när man läser partiprogrammet men glöm inte bort att det är ett främlingsfientligt parti där det sitter en hel del nationalsocialister. Dessa verkar heller inte ha koll på hur man styr ett land när de ställs till svars utan mållåser på hur de vill utestänga invandrare och hur invandrare är orsaken till både det ena och det andra.

Är det inte märkligt hur ignoranta människor alltid ska hitta syndabockar istället för att ta ansvar och vara en aktiv del av samhället? Personligen anser jag att det är självklart att ett land som Sverige ska hjälpa människor som har det svårt både inom landet, utomlands och hjälpa dem som anser att de inte kan stanna kvar i sina hemländer. Märkligt att bara se på vad det kostar och inte se på vad det tillför och att låta de fåtal som förstör utgöra ett riktmärke för hur en kultur är. Som om det inte finns skitstövlar inom alla kulturer.

Ja, det är märkligt...

Nej, min blogg är framförallt en blogg om träning och hälsa och kommer fortsätta vara det men nu inför valet kommer det dyka upp lite tankar om det viktiga val du och jag har framför oss i september. Ska var och en sköta sitt eller ska vi ta hand om varandra? Hejamamma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0