Fullspäckad dag!

Vilken dag det varit idag. Dagen började trist, riktigt trist. Dagen D var kommen: Min magnetröntgen... Jag hade en strategi att se väldigt mekaniskt på hela saken. Inte analysera - bara göra! De tillfällen jag tillät mig att tänka på det tyckte jag att jag var så töntig som var rädd, livrädd, för MR. Cellskräck kan man väl bara tänka bort? Jag tyckte också att jag klarat mig bra. Jag tog mig till sjukhuset, bytte om på anvisad plats- Allt gick bra tills jag kom  in i rummet med maskinen. När jag lade mig ned började tårarna rinna och den stackars manlige sköterskan visste nog inte riktigt vad han skulle göra. Jag tog dock inget lugnande utan låg där och blundade, lyssnade på lugna favoriter med lite lätt (årets underdrift) störande dån från maskinen. Jag föreställde mig att jag låg på en fotbollsplan och hade massor med utrymme omkring mig. Jag trodde att jag var lugn tills jag insåg att jag höll så krampaktigt i larmknappen att armen domnade bort. Hoppas jag slipper genomlida det igen.

Dagens träning lyckades blåsa bort en del av den panik som dröjde sig kvar efter the ordeal. Jag körde tuffa intervaller på löpbandet följt av mina övningar från sjukgymnasten. Fick förresten höra av en coreinstruktör att hon tyckte jag hade så fint löpsteg. Som musik för mina öron eftersom jag jobbat hårt med mitt löpsteg.

Nu till en riktigt glad överraskning idag. Jag fick hem en avi i posten om att jag hade ett paket att hämta. Ett paket som vägde 4.5 kg. Eftersom jag bara beställt två flaskor skönhetsprodukter blev jag lite nervös... Vad är detta? Är det någon som försöker blåsa mig på något, eller? Väl på Ica tar kassörskan fram ett stort paket som jag får baxa hem genom snö och oväder, i uppförsbacke. När jag väl kommer hem. svettig som attan, skyndar jag mig att  öppna det. Gissa vad! Jag hade vunnit en tävling i tidningen Mama och fick nu hem en blöjhink, en avancerad sådan, och en riktigt fin skötväska med många bra fack. Vad glad man blir!!

Nu ska jag kolla tapetprover till förbannelse...

Imorgon blir det core och även fast jag inte får ett eget pass till våren ska jag göra klart mitt pass. Hejamamma!


Kommentarer
Postat av: MirandaK

Hurra för dig, som fixade röntgen, träningspasset och har vunnit en tävling! Intrade, Midbec, Sandbergs och Boråstapeter har fina tapeter!

2009-12-15 @ 22:03:17
URL: http://mirandak73.blogspot.com
Postat av: Syrran

Det blir en rejäl hink för dina bindor när Charlie slutat med blöjorna. Kanske nya lägenheten är så stor så den får ett eget rum...

2009-12-16 @ 10:19:58
Postat av: Hejamamma

Syrran...lite osmakligt men visst. Den får en egen toalett att husera i.

2009-12-16 @ 12:56:30
URL: http://hejamamma.blogg.se/
Postat av: Angel19

Kan du inte köra ett Corepass på jobbet då? I gympasalen, det finns många som behöver köra core och du är ju nu specialist...

2009-12-16 @ 16:31:22
URL: http://angel19.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0