Surt sa räven...

...och även gamla tanter insåg jag precis. Är det någon annan än gamla människor och jag som säger så; "surt sa räven"? Nåväl, to the point, vill träna men har ont vilket kanske ytterligare befäster min status som gammal tant. Jag har haft ont i höften sedan ett löppass i Uppsala i januari 2008, kan någon där smittat mig med coxartros? Det ska inte vara smittsamt men man vet ju aldrig. Som om inte det var nog har jag ont i ryggen men det stör visserligen inte löpningen. Min make struttar runt här i träningskläder efter sitt träningspass, man tycker ju att han kunde sympatihalta eller åtminstone ta sig för ryggen och utbrista "aaahh" som att han vore lite stel i alla fall. Nu är lösningen på mina besvär på G väljer jag att tro. Har röntgat ryggen idag och snart ska jag också strutta omkring som en ko, hög på gamla svampar, efter mina träningspass. Jag har ju ett maraton i juni att längta och ladda till.

Jag tycker det är så tröttsamt med folk som gnäller om sina krämpor och detta bör bli mitt enda gnällinlägg. Helt enkelt för att det inte leder någonvart. Sluta gnäll, gör något åt det! Ja, och det gör jag ju nu. Man gör sig själv en otjänst och förvärrar det hela genom att ödsla energi på det. Men ovan inlägg är för att förklara varför det inte blev nån träning idag. Hejamamma!

Välkommen!

Både till dig och till mig! Nu när bloggandet håller på att dö ut är det väl lagom för mig att skapa en blogg... När det gäller teknik kan man inte beskylla mig för att ligga i framkant. Video köpte vi väl hem till familjen förra året eller nåt. Ok, inte riktigt så illa men det var i alla fall när alla andra köpte DVD som jag och maken besökte någon stor kedja för att inhandla videoapparaten. Försäljaren hittade ett dammigt exemplar som vi glada i hågen åkte hem med. Nog om detta! Ja, jag kanske ska tillägga att vi faktiskt har en DVD nu också men det berodde mer på makens snälla föräldrar än eget initiativ. Det här med att ladda ner filmer och musik från nätet är dock ett mysterium, både för mig och maken så det lär vi nog aldrig åka i fängelse för...

Hoppas någon kommer att känna sig inspirerad, eller åtminstone road, av vad som komma skall i min blogg. Ni som känner mig vet att träning är en stor del av hela min familjs liv och jag får faktiskt oftast till det trots, eller tack vare, att jag har två barn och en make. Hejamamma handlar om att heja på mig som mamma och på dig som mamma eller pappa också för den delen. Heja!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0