En kontrollmänniskas vardag

Jo, jag är nog en sådan kontrollmänniska. Det märks som mest när jag ska göra något jag inte har kontroll över. Som nu med Stockholm marathon. För att få ordning på kaoset i huvudet måste jag ha ordning på det som är möjligt. Alltså städar jag hemma, gör listor i huvudet över vad jag ska ta med på lördag, dels till barnen men också till mig själv. Jag kommer ihåg en av mina första multisporttävlingar jag deltog i. Jag var riktigt nervös fram till att startskottet gick. Under paddlingen välte kanoten men det gick bra ändå. Efter målgång kände jag att det var som en klump strax nedanför nacken. Innan start, när jag bytte om, hade jag varit så nervös att jag inte fått av mig tröjan som nu var en blöt klump innanför sport-BH:n... Jag hade kört hela tävlingen som Quasimodo... På lördag kommer jag självklart ha med mig mina X-kross:

Vädret säger:

kl 6–12 0 mm
kl 12–18 13° 0 mm

Inte så varmt med andra ord men det passar mig mycket bättre än gassande sol. Vad gäller kläderna lutar det åt antingen mina:
eller

Jag kommer nog behöva långärmat:


Åsså mina skor:


Nu vaknade Lillan. Vi ska snart till BVC.

Kram

Kommentarer
Postat av: Maja

Heja heja!! Jag känner igen känslan av att kontrollera/förbereda det man åtminstone kan... typ vad man ska ha för hårband, favoritträningsstrumporna osv...! :)Jag kommer förmodligen stå (med cykel) ute på norra djurgården där det ska vara glest med support och skrika på min man, och hinner jag se en blå långärmad tröja som svischar förbi ska jag skrika på dig också så klart! :) All lycka!/Maja

2011-05-27 @ 09:16:17
URL: http://majao.blogg.se/
Postat av: Hejamamma

Tack Maja! Om jag inte ler tillbaka är jag bara koncentrerad men det värmer =)

2011-05-27 @ 16:02:44
URL: http://hejamamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0